joi, 21 iunie 2012

Lectura si educatie

 Imi place foarte mult sa citesc din toate domeniile. Mai nou revista" Libertatea pentru femei" apare impreuna cu un roman romantic. Deja s-a ajuns la al 56-lea roman.
    Sunt romane foarte bune pentru a ne arata mai multe stiluri de a ne trai viata. Pe langa acestea multe femei ar putea invata cum sa dezvolte o afacere. Aceste lectii sunt descrise in patru romane cu legatura intre ele, iar autoarea  este Nora Roberst.
Romanele sunt: " Vis in alb" "Parfumul iubirii"" Traieste clipa"" Fericiti pentru totdeauna".
In aceste romane este vorba despre patru  prietene intime care in copilaria  lor le  sa se joace de-a nunta. Cand s-au facut domnisoare, fiecare si-au ales o meserie. Au facut facultati. Una s-a facut  fotograf profesionist. A doua a ales aranjamentele florale, a treia cofetar si a patra manager de organizare a nuntilor.
   Joaca din copilaria s-a transformat intr-o afacere in care se implicau toate cu cel mai mare profesionalism si devotament in meserie.


Voi mai scrie si despre alte romane din seriile aparute, dar vreau sa fac o precizare: eu citesc intotdeauna seara inainte de culcare. Acest obicei ma ajuta sa ma calmez si ma pot odihni mai bine noaptea.

Un comentariu:

  1. Interesant articol ! Multumim.

    http://etigara-electronica.ro/ego-t-cu-lcd/109-kit-ego-t-lcd.html

    RăspundețiȘtergere